NEWSLETTER SIGN-UP
Follow this linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 InstagramDE STØTTER OS - TAK!

 


 


 

 

 

 

Other supporters >

19May
Upcoming
Thursday, May 19 at 21.00 (9 PM)

Jazzkonkurrencen 2022: Finalen - at HUSET

“Upcoming” is Montmartre’s series of talent concerts where upcoming artists test the boundaries of jazz.

1. set:

Baryl Viktoria Søndergaard (Vibraphone / DK)Simone Agnete Karnil Bernskov (Sax / DK)Lukas Loeb (Bass / DK)Ludvig Søndergaard (Drums / DK)

2. set:

David Miilmann Group David Miilmann (Guitar / DK)Buster Isitt (Guitar / DK)Svend Feldbæk Winther (Piano / DK)Elias HP (Bass / DK)Theiss Nemborg (Drums / DK)

Det er atter blevet tid til at finde vinderen af Jazzkonkurrencen anno 2022. Efter at have dystet i Aalborg og Kolding er de to bands Baryl og David Miilmann Group nu klar til endnu en gang at give publikum indsigt i de to bands musikalske univers, når de spiller den sidste og afgørende runde i Jazzkonkurrencen 2022.

Det er er ikke kun geografisk, at de to finalister adskiller sig. Københavnske David Miilmann Group bringer masser af guitar og groovy kompositioner, mens aarhusianske Baryl leverer sprudlende og uforudsigelig musik, der befinder sig i de nordiske traditioner. Så der er lagt op til to spændende og forskellige musikalske bidrag, der skal spille om at vinde 10.000 kr. og titlen som vinder af Jazzkonkurrencen 2022.

David Miilmann Group er et ungt jazzband, der spiller frisk, varieret og livsbekræftende jazzmusik. Den 22-årige guitarist David Miilmann agerer som katalysator i musikken med sin syngende slideguitar som samlingspunkt. De unge musikere har sammen skabt et distinktivt lydbillede, hvor slideguitaren er grundstenen for de forskellige genrer bandet bevæger sig igennem i alt fra soul til brasiliansk jazz. Stærke grooves, catchy melodier og et bredt dynamisk spektrum er også kendetegnene for bandets musik.

Baryl er nordisk legende jazz, der får din morgenkaffe til at vibrere i takt til musikken. Den nye kvartet består af fire rytmiske studerende fra konservatoriet i Aarhus. De spiller originale kompositioner af bandets vibrafonist, Viktoria Søndergaard. Musikken er skrevet med fokus på at udfordre og lege med lytterens forventninger til jazzmusik. Baryl giver dig venlige og legende melodier, enkle og skæve rytmer og et øjebliks ro og eftertænksomhed i din hverdags pulserende liv.

Jazzkonkurrencen er skabt i samarbejde med spillestederne Huset i Hasserisgade, Jazz6000 og Jazzhus Montmartre. P8 Jazz er med som mediepartner, der giver finaledeltagerne mulighed for eksponering via kanalen. Jazzkonkurrencen er støttet af Gangstedfonden.

Koncerten holdes hos HUSET i salen Stardust. Læs mere her: https://www.huset-kbh.dk.

Studerende under 26: 50% rabat.

↑ Back to Top