NEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

Barchef på deltid søges til Montmartre

 

Er du passioneret for jazz, og har du lyst til at sætte stemningen blandt gæster og musikere i Jazzhus Montmartres bar og restaurant, så læs videre her. 

På Montmartre søger vi nemlig en ny barchef på deltid med tiltrædelse snarest. Stillingen udgør 10-15 timer ugentligt, og derudover vil der være mulighed for at supplere med afviklingsvagter til timeløn.

 

Du vil få ansvaret for at lede 6-8 studerende, som er timelønsansat som tjenere, samt lægge vagtplan, bestille varer, styre lager, koordinere med køkkenforpagter og ikke mindst sætte humøret for det hold, som vores gæster møder.

Du er muligvis studerende i dine sidste år på studiet og har et organisatorisk talent med styr på tid og tal og har ambitioner for en af byens hyggeligste barer og spisesteder. Vi kræver ikke nødvendigvis lang erfaring fra branchen, men at du har overskud, humør og autoritet til at varetage denne herlige opgave.

 

Som du måske ved, så er Montmartre et non-profit spillested, og de fleste arbejder frivilligt eller for symbolske beløb. Lønnen er derfor ikke fremragende, men til gengæld vil det være en oplevelse for livet, hvor du kommer helt tæt på jazz-elskere og kunstnere. Du vil få muligheden for at sætte dit eget præg på vores historiske jazzhus, og arbejdet vil uden tvivl give uvurderlig erfaring i musikbranchen. Det er afgørende, at du holder af jazz og forstår jazzens særlige nerve og er indstillet på - sammen med resten af ildsjæleholdet -  at yde en indsats ud over det sædvanlige for at holde denne perle i live mod alle odds. 

Du kommer til at arbejde særligt tæt sammen vores daglige leder, Jonas Dyrved, stifter og direktør, Rune Bech, samt bestyrelsesformand Michael Christiansen.

 

Send ansøgning og CV senest d. 10/februar kl. 12:00 til direktør, Rune Bech, på rb@jazzhusmontmartre.dk. Vi er fleksible med ansættelsesstart, da det for os handler om at finde den rigtige person til opgaven.


↑ Back to Top