BOGHOLDER PÅ DELTID SØGES

Montmartre søger en jazz-glad bogholder. Er du CBS- eller økonomi-studerende med flair for bogholderi eller måske erfaren bogholder med ledige timer? Måske kender du lige den, som vil elske at styre økonomien i Montmartre på deltid. Opgven er alt fra betaling af regninger, bogholderi og økonomistyring til rapportering til bestyrelse, fonde og myndigheder.

Som du sikkert ved arbejder de fleste på Montmartre uden løn eller for rent symbolske beløb (ellers fløj denne særlige kulturinstituion ikke). På denne vigtige økonomipost er vi dog indstillet på at betale et honorar svarende til ca. 12 timer ugentligt. Nogle uger kan tjansen klares kortere, andre måske længere. Arbejdstiden er til gengæld 100% fleksibel. Man kan virke hjemmefra eller på vores beskedne kontor oven på klubben i Store Regnegade 19a.

Det vigtige er, at man holder af jazz, har styr på penge og er indstillet på - sammen med resten af ildsjæleholdet - at yde en indsats ud over det sædvanlige for at holde Montmartre i live mod alle odds. Man kommer til at arbejde særligt tæt sammen med vores daglige leder Jonas Christiansen, undertegnede, samt bestyrelsesformand Michael Christiansen (DR-formand mm).
Send ansøgning og CV senest 25. marts til direktør Rune Bech pårb@jazzhusmontmartre.dkNEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

 

Dagbladet Politiken ringede fredag morgen til Montmartre og overbragte de fantastiske nyheder:

Jazzhuset er reddet tre år frem.

Der blev indgået forlig på Københavns Rådhus og vi får ikke bare støtte ét år men tre år frem.

Forliget blev støttet af SF, Socialdemokratiet, Enhedslisten og DF. De radikale støttede også Montmartres redning men blev ikke en del af det samlede budgetforlig for hele kommunens budget.

Der skal lyde en kæmpe tak fra alle os i Store Regnegade til både politikerne bag forliget og ikke mindst vores mange trofaste støtter, som har skrevet til politikerne de seneste dage for at redde os. I har været utrolige. Uden jer havde vi næppe klaret skærene.

Også en stor tak til Nordeafonden, Augustinusfonden og Oticonfonden, der trofast har bakket op om Montmartre i det seneste år, hvor vi måtte klare os igennem uden støtte. Og til vores udlejer, som gav os et års gratis husleje i troen på, at politikerne måtte besinde sig...

Vi er ydmyge og taknemmelige, og vil gøre det bedste vi kan for at give mange skønne oplevelser i de kommende tre år.

Se hele historien her:

http://politiken.dk/kultur/musik/art6099664/%C2%BBHold-da-k%C3%A6ft-det-er-jo-en-fantastisk-nyhed%C2%AB

Taknemmelige hilsner fra Store Regnegade,

Holdet bag Montmartre

 

 

 

 


↑ Back to Top