Spis hos Bojesen i Montmartre

Montmartre's restaurantør Rasmus Bo Bojesen byder på lækker mad og udsøgte kager fra kl. 17.30 på alle koncertdage.

Bestil bord her >

Læs mere her >

Buy a gift card onlineNEWSLETTER
Email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!


AP Møller Fonden

 

Nordeafonden

Oticon Fonden

Augustinus Fonden

 

Other supporters >

PRESSEMEDDELELSE TORSDAG 1. DECEMBER 2016:

Jazzhus Montmartre lever videre
og hyrer stjernepianist som ny musikchef

Svenskeren Jan Lundgren tiltræder posten som kunstnerisk leder og Bojesen åbner restaurant i det historiske lokale


KØBENHAVN, 1. DECEMBER 2016 – Danmarks legendariske kulturinstitution Jazzhus Montmartre i København har fået tilsagn nok fra private donorer og fonde til en midlertidig redningsplan for huset, så bestyrelsen fortsætter driften efter nytår, selvom Københavns Kommune fra årsskiftet fjerner sit årlige driftstilskud til det berømte koncertsted.

Samtidig hyrer Montmartre en af Sveriges største jazzpianister Jan Lundgren, der i forvejen er chef for Ystad Jazzfestival, som ny musikchef med det formål at styrke det kunstneriske niveau for huset, der har sat Danmark på jazzens verdenskort siden 1959.

- Vi har sammensat en midlertidig redningsplan for en periode, mens vi taler og forhandler med en række parter om en varig løsning for at redde Montmartre på den lange bane, siger bestyrelsesformand Michael Christiansen.

Da Montmartre i september fik besked om, at kommunen fra nytår ville fjerne sit faste tilskud, var man nødt til at varsle opsigelse alle aftaler og ansatte.

- Vi har endnu til gode at få alt på plads for en langsigtet varig løsning for huset, men vi disponerer i forventning til, at det lykkes i den kommende tid, siger mediemanden Rune Bech, der i 2010 tog initiativ til at genåbne Montmartre i 2010 som en selvejende non-profit-institution.

Jazzhus Montmartre fortsætter sine koncerter, og husets nye musikchef Jan Lundgren glæder sig til at løfte Montmartre til nye højder kunstnerisk:
- Montmartre har en stolt tradition og et fantastisk publikum. Jazz-elskere fra hele verden kommer rejsende til for at opleve de hellige haller, hvor nogle af verdens største jazz-stjerner som Dexter Gordon og Ben Webster nærmest boede i flere årtier, og hvor en hel generation af store danske kunstnere som Niels Henning Ørsted Pedersen og Palle Mikkelborg trådte deres musikalske barnesko. Jeg er ydmyg overfor opgaven, glæder mig og har store kunstneriske ambitioner samtidig med et ønske om at udklække fremtidens stjerner fra dene legendariske scene, siger Jan Lungren.

En del af regningsplanen er også, at Montmartre fra 1. februar ud over de vante koncerter torsdag, fredag og lørdag tillige bliver frokostrestaurant, café og cocktailbar med jazz på pladespilleren. Dette sker i hænderne af den erfarne restauratør Rasmus Bo Bojesen. Han har i mange år drevet Det Kongelige Teaters restaurant i Operaen og har senest haft succes med sin nyeste restaurant Tårnet på Christiansborg, der er et tilløbsstykke.

- Vi kommer til at skabe en af de hyggeligste og mest uformelle cafeer og restauranter i det indre København. Vi gør det i respekt for, hvad der hænger i væggene og i et tæt samspil med en af Europas mest elskede jazzklubber. Vi har blandet blod med ildsjælene bag Montmartre om at løfte stedet til nye højder – også kulinarisk, siger Rasmus Bo Bojesen.

Bestyrelsen bag Montmartre håber fortsat at få hjælp fra politikerne på Københavns Rådhus til at sikre Montmartre på den lange bane, påpeger bestyrelsesformand Michael Christiansen:

- Vi har tillid til, at politikerne i en så kulturengageret kommune som København i det nye år kan finde de relativt beskedne midler, der skal til at sikre den langsigtede overlevelse af en af byens mest populære og elskede kulturinstitutioner. Vi vil næste år sammen med andre jazz-aktører deltage i en dialog med politikerne om midlerne til jazzen i København og rækker hånden ud for at finde varige løsninger for en af Europas førende jazzbyer, siger Michael Christiansen.

Press photos of Jan Lundgren: LINK

Newly released video with Jan Lundgren: https://vimeo.com/193861684 

 

PRESSEMEDDELELSE, MANDAG DEN 3-10-16:

Jazzhus Montmartre mister kommunal støtte 31. december 2016 men arbejder på en redningsplan for huset

Jazzhus Montmartre gør nu et forsøg på at genopfinde sig selv, efter huset fra nytår mister en afgørende kommunal støtte til kulturinstitutionen, der ellers tidligere i år blev kåret som en af Europas ti bedste jazzklubber af den britiske avis The Guardian.

Behovet for en redningsplan kommer efter, at Københavns Kommune har valgt ikke at forlænge stedets bevilling på 700.000 årligt ud af husets samlede budget på ca. 6,5 mio kr.

- Frem for at gå i sort ser vi beslutningen som en mulighed for at gennem en redning at prøve at genopfinde Montmartre på et nyt grundlag med nye støtter. Derfor rækker vi nu hånden ud til alle gode jazz- og kulturelskere om at melde sig med forslag eller interesse for en rolle i tilblivelsen af et nyt Montmartre. Bestyrelsen har brug for både ideer, folk og økonomiske garanter, som har lyst til at blive en del af dette unikke sted, siger Montmartres stifter Rune Bech, der også udgør en del af fondsbestyrelsen bag stedet sammen med Michael Christiansen og advokat Christian Schwarz-Hansen.

Det legendariske Jazzhus Montmartre satte fra 1959 København på jazzens verdenskort som kunstnerisk hjem for giganter som bl.a. Dexter Gordon, Ben Webster, Kenny Drew, Stan Getz og Niels Henning Ørsted Pedersen, men stedet lukkede i 1995 indtil 2010, da mediemanden og iværksætteren bag bl.a. NetDoktor, Rune Bech, genåbnede stedet sammen med en række frivillige.

- Som situationen er fra nytår uden den årlige støtte fra Københavns Kommune har vi ikke penge til at fortsætte, og vi har derfor formelt set været nødt til at opsige medarbejdere og aftaler.

- Vi har heldigvis gode dialoger med flere aktører, sponsorer, fonde og restauratører, som synes, at det kunne være spændende at være med til at re-lancere Københavns legendariske sted. Fondsbestyrelsen kigger derfor på flere mulige scenarier, og vi føler os optimistiske med at finde en løsning, siger Rune Bech.

- Indtil videre er planen fortsat at udbyde en perlerække af koncerter frem til nytår. Hvis økonomien falder på plads, forventer vi derefter at holde en kort pause i begyndelsen af det nye år og komme stærkt tilbage med det bedste af det gamle Montmartre samt en række nye initiativer, siger Rune Bech.

GAVEKORT: Da Montmartre som nævnt ovenfor fra 1. januar 2017 mister sin offentlige støtte fra Københavns Kommune, skal vi bede alle med gavekort udnytte dem inden denne dato. Vi arbejder på en redningsplan for vores elskede hus, men kan pt. ikke garantere, at de kan indløses efter denne dato.PRESSEMEDDELELSE, TIRSDAG DEN 2-2-16:

Dansk jazzklub udnævnes til en af Europas bedste af britisk avis

Jazzhus Montmartre hædres af den kritiske britiske avis The Guardian

KØBENHAVN (2. februar 2016) – Kun en uge efter den toneangivende britiske avis kastede kritisk lys på Danmark med en satiretegning af Lars Løkke Rasmussen i nazi-kostume, er Danmark igen i søgelyset i avisen. Men denne gang med hædrende omtale idet Danmark hædres for at huse en af Europas absolut bedste jazzklubber, Jazzhus Montmartre i København.

- Danmarks hovedstad har flere jazzklubber som er med til fastholde byens ry som et jazz-paradis, skriver The Guardian men fremhæver Jazzhus Montmartre som den førende i en artikel, som kårer Europas ti bedste jazzklubber, der er værd at rejse efter.

- Danmarks jazz-ry blev vundet I 1960erne, da hjemmefødte verdensklassestjerner så som bassisten Niels Henning Ørsted Pedersen dukkede op. Efterfølgende flyttede amerikanske stjerner som Coleman Hawkins, Dexter Gordon og Ben Webster til Copenhagen som indbyggere – sorte musikere der var kørt ned af den måde de blev behandlet på hjemme, og charmeret af den varme de mødte hos det skandinaviske publikum, forklarer The Guardian med henvisning til Jazzhus Montmartres rolle som hjem for alle stjernerne i 60’erne og 70’erne.

Guardian bemærker endvidere, at Montmartre bor I en smuk gulstens bygning med store vindier midt I København og anbefaler sine læsere at booke i god tid, da der ofte er fulde huse.

- VI er stolte og meget ydmyge over kåringen. Et stort hold af ildsjæle og frivillige har gennem de seneste seks år kæmpet for at holde Montmartre kørende. Et skulderklap som dette betyder rigtig meget for os alle og er med til at øge begejstringen i huset. Guardian er kendt som en af de mest kræsne og kritiske aviser, og vi er ikke mindst stolte over at kunne bidrage til et positivt indtryk af Danmark oven på de seneste ugers meget kritiske omtale. Vi ranker ryggen over at blive nævnt i flæng med stolte danske institutioner som Noma,Tivoli og Louisiana, siger Montmartres medstifter og direktør Rune Bech.

Montmartres livssigtige støtte fra Københavns Kommune udløber ved årsskiftet. Og Rune Bech håber, at den hædrende omtale kan være med til at fastholde opbakningen fra politikere og fonde til at holde hånden under Montmartre, også i 2017 og årene fremover: 

- Vi håber inderligt, at Montmartres kan fortsætte også næste år og indgår i de kommende måneder i et konstruktv dialog med politikere og fonde, tilføjer Rune Bech. 

- Vi glæder os over støtten ude i verden som et tegn på, hvilken stor rolle Montmartre spillede i sin første æra fra 1959 til 1995. Opbakningen forpligter os til at fastholde Montmartre som et unikt sted med store navne og store talenter med støtte fra både Københavns kommune, kunstrådets musikudvalg og de syv store fonde, som vi har alt at takke for, at vi stadig er her, fortsætter Rune Bech.

Se artiklen i dagens udgave af The Guardian her: http://www.theguardian.com/travel/2016/feb/02/10-best-jazz-clubs-europe-paris-berlin-madrid-prague

Baggrund om Jazzhus Montmartre

Jazzhus Montmartes historie:
- Jazzhus Montmartre var i årtier en af verdens absolut førende jazzscener (først i Store Regnegade til 1976 og siden i Nørregade til 1995).
- Store stjerner som Dexter Gordon, Ben Webster, Stan Getz, Kenny Drew og mange andre flyttede deres liv til København i 60’erne og 70’erne på grund af Montmartre og gjorde stedet til et kraftcenter for jazz på internationalt plan.
- En hel generation af danske jazz-musikere blev uddannet på Jazzhus Montmartre af de amerikanske stjerner, bl.a. Niels-Henning Ørsted Pedersen, Alex Riel og Palle Mikkelborg.
Det nye Jazzhus Montmartre:
- I maj 2010 genåbnede Jazzhus Montmartre på den originale adresse i Store Regnegade 19A i København.
- Jazzhus Montmartre er etableret som en non-profit fond, og er overvejende drevet af frivillig arbejdskraft af kærlighed til stedets historie og jazzen.
- Kunstnerisk er linien kompromisløs med topnavne og toptalenter fra ind- og navnlig udland.
- Iværksætteren og mediemanden Rune Bech bag bl.a. NetDoktor har finansieret opstarten, og siden er Montmartre blevet bevilget støtte fra Københavns Kommune, Kunstrådet og en række fonde, bl.a.:
o Det Obelske Familiefond
o A P Møllers Fond
o Nordea Fonden
o Oticon Fonden
o Becket Fonden
o Bikubenfonden
o RealdaniaPressemeddelelse:
Redningsplan for Jazzhus Montmartre vedtaget af borgerrepræsentationen

KØBENHAVN (27. februar 2014) – På et møde her til aften i borgerrepræsentationen i København blev redningsplanen for Jazzhus Montmartre, som der var politisk enighed om i januar, formelt vedtaget.
”Jeg er rigtig glad for, at Borgerrepræsentationen nu har vedtaget at støtte op om Jazzhus Montmartre. København er en levende by med et rigt kulturliv, og det skal vi gøre, hvad vi kan for at holde fast i. Derfor har det også været en prioritet for mig at sikre, at Jazzhus Montmartre også i fremtiden kan byde indenfor, og at de nu får ro til at få en plan på plads, der kan sikre Montmartres overlevelse på den lange bane,” siger overborgmester Frank Jensen, Socialdemokratiet, i en udtalelse her til aften.
Redningsplanen blev foreslået og vedtaget af Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, de radikale og Dansk Folkeparti.
Montmartre er både publikumsmæssigt og kunstnerisk en succes, men på grund af det høje kunstneriske ambitionsniveau og den trange plads med kun 85 pladser, er stedet afhængig af støtte fra kommune, fonde og private. Heraf har Montmartre søgt om én million fra Københavns Kommune, som der nu er enighed om at tage fra kommunens pulje til uforudsete udgifter.
- Holdet bag Montmartre er glade og lettede over, at redningsplanen nu er vedtaget. Nu kan vi fokusere på at skabe endnu flere kunstneriske oplevelser, siger Montmartres leder Rune Bech.
I vedtagelsen af støtteplanen hedder det endvidere, at Montmartre er opfordres til at indgå i et endnu tættere samarbejde med øvrige jazzinstitutioner i byen:
- Driftsstøtten gøres betinget af, at Jazzhus Montmartre forpligtes til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med andre jazz institutioner i København, som eksempelvis Copenhagen Jazzhouse og Copenhagen Jazzfestival, samt i samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen, undersøger alle muligheder for at indgå i den regionale spillestedsordning fra 2017, evt. i et forpligtende samarbejde med andre jazz institutioner i København, som eksempelvis Copenhagen Jazzhouse og Copenhagen Jazzfestival, hedder det.

 

Pressemeddelelse:

 

Jazzhus Montmartre reddet af fem partier
Enighed mellem budgetpartierne i København om støtteplanen for byens legendariske jazzhus

KØBENHAVN (17. januar 2014) – Efter et møde på Københavns rådhus i dag mellem de radikales leder, Anna Mee Allerslev og Jazzhus Montmartres ledelse, har parterne fundet en løsning, der sikrer Montmartres overlevelse i år. Efter en grundig redegørelse for detaljerne i Montmartres situation har de radikale besluttet at bakke op om en støtteplan, der før jul også vandt opbakning fra fire andre partier, Socialdemokraterne, Enhedslisten, SF, og Dansk Folkeparti.

-          Vi har haft et positivt møde med de radikales leder her til formiddag, og har ved fælles hjælp fundet en model, der både sikrer Montmartres drift på den korte bane i år, og samtidig tager hul på en proces for, hvordan jazzens danske kronjuvel kan fortsætte på den lange bane fra 2015 og fremefter, siger Montmartres bestyrelsesformand Michael Christiansen.

Selvom Montmartre er en stor publikumssucces og er udnævnt af New York Times som en perle i København, som alle er nødt til at besøge, så er det historiske spillested afhængig af støtte.

-          Jeg er rigtig glad for, at der nu er enighed om redningsplanen for Jazzhus Montmartre. Vi skal have et alsidigt kulturliv i København, og derfor har det været en prioritet for mig at sikre Montmartres overlevelse. De får nu ro til at få en plan på plads, der kan sikre Montmartres overlevelse på den lange bane”, siger Overborgmester Frank Jensen.

Montmartre er både publikumsmæssigt og kunstnerisk en succes, men på grund af det høje kunstneriske ambitionsniveau og den trange plads med kun 85 pladser, er stedet afhængig af støtte på ca. 1,6 mio kr. fra kommune, fonde og private. Heraf har Montmartre søgt om en million fra Københavns Kommune, som der nu er enighed om at tage fra kommunens pulje til uforudsete udgifter.

-          Jazzhus Montmartres overlevelse er vigtig for København, siger Enhedslistens Allan Ahmad, der er næstformand for Københavns Kommunes Kultur- og fritidsudvalg.

Jazzhus Montmartre satte København på jazzens verdenskort fra 1959 til 1995 og blev genoplivet i 2010 på den oprindelige adresse i Store Regnegade af en kreds af jazz-entusiaster med iværksætteren og mediemanden Rune Bech i spidsen.

-          Jeg har haft et godt og konstruktivt møde med Montmartre i dag. Her har folkene bag sagligt og fagligt forklaret, hvordan situationen er. Jeg kan forstå, at Montmartre mister deres private bidragsydere, hvis ikke de får hele den ekstraordinære bevilling nu og her. Der har været mange misforståelser om beløbet, men vi har hele tiden ønsket at redde Montmartre, som er en vigtig og unik musikscene i København. Jeg er derfor glad for, at vi er blevet enige om at sikre Montmartres overlevelse i 2014.”, siger Anna Mee Allerslev og fortsætter:

-          Udover at redde Montmartre nu og her, er det vigtigt for Radikale Venstre, at vi ikke havner her igen om et år. Vi vil derfor bede Kultur- og fritidsforvaltningen sørge for, at der kommer sikkerhed om Montmartres situation fremover. Det er også vigtigt for os, at tildelingen af bevillinger til kulturlivet, herunder spillestederne, foregår ordentligt og gennemsigtigt, hvilket dele af det københavnske musikmiljø p.t. ikke altid oplever. Derfor vil vi bede Kultur- og Fritidsforvaltningen sørge for, at Københavns Kommunes bevillingsprocesser fremover er gennemsigtige og legitime”, siger Anna Mee Allerslev.

Det danske jazz-miljø har i de seneste dage været kede af udsigten til at Jazzhus Montmartre måtte risikere at lukke.

-          Det er glædeligt at kunne bevare Montmartre som ramme for mange unikke jazzoplevelser til glæde for københavnere, musikere og turister, siger SFs kultur- og fritidsordfører Peter Thile.

Montmartre var i 60’erne og 70’erne hjem for giganter som Dexter Gordon og Ben Webster i 60’erne og en hel generation af danske jazzmusikere, der er uddannet fra Montmartres scene, og stedet har siden genåbningen i 2010 igen sat København på jazzens verdenskort.

-          Jazz er en vigtig del af det brede, almindelige kulturtilbud, som mange københavnere nyder. Så jeg er glad for, at vi nu har fundet en løsning, der bevarer et af fyrtårnene på jazzscenen,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

 

PRESSEMEDDELELSE:

Jazzhus Montmartre må lukke 28. februar
hvis de radikale ikke støtter redningsplan

Københavns legendariske jazzhus må lukke 28. februar, hvis de radikale ikke bakker op om fortsat støtte

KØBENHAVN (16. januar 2014) – De radikale på Københavns rådhus er det eneste parti der mangler at bakke op om et forslag fra overborgmester Frank Jensen om, at redde Københavns legendariske Jazzhus Montmartre fra at lukke 28. februar, og indtil videre vil de radikale ikke give sig.

-          Det danske jazz-miljø er forfærdede og oprørte over udsigten til at vores elskede Jazzhus Montmartre risikerer at måtte lukke. Det må ikke ske, og jeg appellerer på vegne af talrige kunstnere og jazz-elskere til at redde Montmartre, siger den berømte jazzpianist Carsten Dahl, der samtidig er professor på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Montmartres bestyrelsesformand Michael Christiansen siger:

-          Selvom Montmartre er en stor publikumssucces og er udnævnt af New York Times som en perle i København, som alle er nødt til at besøge, så er det historiske spillested afhængig af støtte. Vi forstår, at samtlige andre partier på rådhuset bakker overborgmester Frank Jensens redningsplan for Montmartre op, men endnu mangler altså støtten fra de radikale, og kommer den ikke i løbet af få dage, vil det koste Montmartre livet med udgangen af februar.

Jazzhus Montmartre satte København på jazzens verdenskort fra 1959 til 1995 og blev genoplivet i 2010 på den oprindelige adresse i Store Regnegade af en kreds af jazz-entusiaster med iværksætteren og mediemanden Rune Bech i spidsen. Siden har Montmartre spillet for fulde huse, men på grund af det høje kunstneriske ambitionsniveau og den trange plads med kun 85 pladser, er stedet afhængig af støtte på i alt 1,6 mio kr. fra kommune, fonde og private.

-          Montmartre er en perle for byen som mange misunder os. Det vil være forstemmende, hvis en så unik en kulturinstitution og dansk kronjuvel bliver nødt til at dreje nøglen. Vi har sammen med Dansk Musikerforbund forsøgt at få et møde med de radikales leder Anna Mee Allerslev siden før jul men hun har angiveligt ikke tid for engang i februar og dér er løbet kørt, siger Montmartre medstifter Rune Bech, der i sin fritid leder huset sammen med 15 frivillige, der i snart fire år har fået humlebien i det indre København til at flyve.

Ifølge Montmartres forståelse vil de radikale kun være med til at sikre Montmartre en halv million kroner årligt mod de andre partiers tilsagn om støtte på en hel million i de næste to år, som er nøglen til at kunne opnå den manglende støtte fra en række andre givere, der betinger sig, at kommunen sikrer fundamentet for den historiske institution. Og da de radikale er en del af budgetforliget kan løsningen ikke laves uden dem, forstår man.

-          Vi håber endnu, at de radikale besinder sig og bakker planen op inden udgangen af januar. Alternativt kan vi kun håbe, at en privat donor eller sponsor måtte dukke op inden for de næste to uger, hvorefter vi er nødt til at opsige det historiske lejemål i Store Regnegade, forklarer Michael Christiansen.

Formanden for Dansk Musiker Forbund Anders Laursen beklager dybt situationen - både for musikkens skyld og fordi Montmartre er et spillested i verdensklasse, der er en vigtig del af Københavns status som musik- og jazzby:

-          Vores ry som en jazzby er resultatet af en lang udvikling. Montmartre var i 60’erne hjem for giganter som Dexter Gordon og Ben Webster i 60’erne og en hel generation af danske jazzmusikere, der er uddannet fra Montmartres scene. Det vil være ulykkeligt, hvis de radikale i København ikke ser sammenhængen til den landspolitiske turismepolitik og nødvendigheden af et københavnsk medspil. Regeringen ønsker netop vækst i turismen med hjælp fra kulturelle fyrtårne som præcis Montmartre. I de seneste år har Montmartre nemlig igen fornemt sat København på jazzens verdenskort - derfor vil jazzelskere græde og banke forgæves på Montmartres dør, hvis redningsplanen ikke lykkes siger Anders Laursen.

 PRESS RELEASE, SEPTEBER 18, 2013: 

Jazzhus Montmartre åbner ny jazz-tv-kanal i HD til hele verden 

Premiere torsdag den 19. september 2013 med Didier Lockwood (FR) og Christian Sands (US)

Torsdag indvier Jazzhus Montmartre en ny tv-kanal på nettet, der begynder at transmittere udvalgte jazz-koncerter i HD-kvalitet fra det historie jazzhus i Store Regnegade i hjertet af København til jazz-fans over hele verden.

Efter forsøg med live-streaming for at se om isen kunne bære, er der nu gravet optiske fiber-kabler ind til Montmartre, monteret fire HD-kameraer (bl.a. robotstyrede) og indrettet tv-afviklings-faciliteter i et lille producerrum oven på den gamle klub. Premieren på torsdag bliver med den franske jazz-violinist Didier Lockwood og den amerikanske stjerne-pianist Christian Sands. De første uger er det gratis at kigge med, Derefter skal man tegne et abonnement eller købe adgang til enkelte koncerter. 

- Målet er virtuelt at udvide antallet af tilskuere i vores lille intime kulturinstitution så også jazz-elskere fra Chicago, Silkeborg, Esbjerg og Tokyo kan kigge med og opleve de kunstnere af verdensklasse som hidtil har været forbeholdt de bare 85 gæster, vi fysisk har plads til, siger Rune Bech, der er leder af Montmartre og selv er tidligere chef på TV 2.

Formålet er at styrke Montmartres økonomi ved at sælge virtuelle billetter over nettet. Jazzklubben drives som en selvejende non-profit-institution og er derfor stærkt afhængig af andre indtægter end de 85 billetter, der kan sælges. 

- Vi lægger vægt på, at produktionskvaliteten bliver helt i top, fordi folk skal kunne forvente det ypperste. Vi har professionelle tv-folk til at montere og indkøre udstyret for at sikre, at vores seere får en oplevelse af bedste kvalitet. Alle kameraer er af den ypperste kvalitet med særlig lysfølsomhed for at fange detaljer i selv hyggebelysning, ligesom vi lægger vægt på at udstyret er totalt lydsvagt, så det ikke forstyrrer hverken kunstnere eller publikum. Lyden transmitteres i stereo direkte fra mixerpulten i koncertrummet, fortæller Rune Bech. 

Montmartre er samtidig i øjeblikket på udkig efter en kulturglad sponsor, der kunne tænke sig at få sit logo eksponeret i starten af samtlige transmissioner som en ekstra støtteindtægt til Montmartres drift.

Ud over live-streaming af koncerterne direkte, vil jazz-elskere også kunne tilgå et bibliotek af tidligere koncerter, som kan ses tidsforskudt. Den nye jazz-tv-kanal kan besøges på www.jazzhusmontmartre.dk fra torsdag den 19. september 2013 kl. 19.30.

Tak til Roland for video-mixer og udstyr, Qbrick for kameraer og backend, ProSite for website og webintegration og Nianet A/S vores massive optiske fiber-forbindelse til hele verden.PRESS RELEASE, MARCH 12, 2012: 

Jazzhus Montmartre presents new 102 m2 large art decoration on the club's  ceiling by artist Asmund Havsteen-Mikkelsen

Read more (in Danish) >

Berlin based Danish artist Asmund Havsteen-Mikkelsen (Photo: Torben Christensen)

 


JAZZ SPECIAL, August 11, 2011: 

Interview with Montmartre co-founder and CEO Rune Bech

 Click here to read as PDF (in Danish) >

Read here as a web page (in Danish) >

Montmartre CEO Rune Bech (Photo: Gorm Vallentin)

 Press Release, June 30, 2011:

Support for Jazzhus Montmartre from seven trust funds

Ambitious development plan for Jazzhus Montmartre gets funding from seven trust funds and Copenhagen City Council. Read more (in Danish) >

Montmartre chairman Michael Christiansen (Photo: Torben Christensen) 

POLITIKEN, May 5, 2011: 

Interview with Montmartre co-founder Rune Bech


 Click here to read as PDF (in Danish) > | Read here in web format (in Danish) >

 


 

NEW YORK TIMES:

Rebirth of cool - 36 hours in Copenhagen

http://travel.nytimes.com/2010/07/11/travel/11hours.html


 

Logo and photos download

Montmartre logos (zipped package, low res and high res) Download here (ZIP file) >

Montmartre press photos to FREE MEDIA USE (zipped package, high res), Photo Credit: Massimo Fiorentino Download here (ZIP file) >

 


 

Accreditation policy for media

Due to the restricted number of seats at Jazzhus Montmartre media representatives are kindly asked to apply for accreditation in advance if looking for complementary access. Please mail requests at least two days in advance to info@jazzhusmontmartre.dk stating name, organization and purpose. Thanks for your understanding and cooperation.


    ↑ Back to Top