BOGHOLDER PÅ DELTID SØGES

Montmartre søger en jazz-glad bogholder. Er du CBS- eller økonomi-studerende med flair for bogholderi eller måske erfaren bogholder med ledige timer? Måske kender du lige den, som vil elske at styre økonomien i Montmartre på deltid. Opgven er alt fra betaling af regninger, bogholderi og økonomistyring til rapportering til bestyrelse, fonde og myndigheder.

Som du sikkert ved arbejder de fleste på Montmartre uden løn eller for rent symbolske beløb (ellers fløj denne særlige kulturinstituion ikke). På denne vigtige økonomipost er vi dog indstillet på at betale et honorar svarende til ca. 12 timer ugentligt. Nogle uger kan tjansen klares kortere, andre måske længere. Arbejdstiden er til gengæld 100% fleksibel. Man kan virke hjemmefra eller på vores beskedne kontor oven på klubben i Store Regnegade 19a.

Det vigtige er, at man holder af jazz, har styr på penge og er indstillet på - sammen med resten af ildsjæleholdet - at yde en indsats ud over det sædvanlige for at holde Montmartre i live mod alle odds. Man kommer til at arbejde særligt tæt sammen med vores daglige leder Jonas Christiansen, undertegnede, samt bestyrelsesformand Michael Christiansen (DR-formand mm).
Send ansøgning og CV senest 25. marts til direktør Rune Bech pårb@jazzhusmontmartre.dkNEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

Er du Montmartres nye fundraiser og projektkoordinator på deltid?

Jazzhus Montmartre søger en kreativ og omhyggelig fundraiser og projektkoordinator på deltid, som har lyst til at hjælpe os med at formulere nye spændende koncepter, som der kan søges fondsmidler til. Du vil også få ansvaret for at betjene og udbygge vores sponsorklub "Bagscenen" samt tale med erhvervsledere om sponsorater.

Det er en fordel, hvis du er et organisatorisk talent, har flair for kreative processer og evt. har erfaring i fundraising eller sponsorarbejde. Til gengæld tilbyder vi, at du kan blive en del af et fantastisk hus og en festlig familie af ildsjæle og jazz-elskere.

Montmartre er et non-profit-sted, hvor de fleste arbejder for symbolske beløb eller som frivillige (ellers fløj humlebien ikke). Vi tilbyder et honorar svarende til ca. en arbejdsdag ugentligt. Hertil provision baseret på dine resultater. Du kan enten virke hjemmefra eller på vores beskedne kontor oven på klubben i Store Regnegade 19a.

Det er vigtigt, at du holder af jazz og er indstillet på at yde en indsats ud over det sædvanlige for at hjælpe med at holde Montmartre i live med vores 150 koncerter om året og ca. 600 besøgende musikere og 12.000 jazz-elskere.

Har du spørgsmål eller vil sende CV og ansøgning, så skriv senest 16. september til Rune Bech på rb@jazzhusmontmartre.dk

↑ Back to Top