NEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

24Mar
Caspar Eric (Forfatter / DK)Signe Gjessing (Forfatter / DK)Nanna Storr-Hansen (Forfatter / DK)Mads Boel Bendix (Forfatter / DK)Emmy Curl (Vocal/Guitar / PT)

Hvad er lyrik? Og hvad er 10'ernes lyrik? Kan vi tale om en generation, eller må vi indse, at den tid, hvor digterne kunne ses som en samlet generation, er ovre? Siden Bazar i 1984, har der været en sparsom afdækning af dansk lyrik. Diskussionen om, hvorvidt der kan være tale om en generation, har siden været nedtonet, og lyrikkens rolle som kunst er blevet henvist til anmeldelserne i kultursektionerne.

Men lyrik har vi da - og endda meget af det. Denne aften på Montmartre vil vi tale med nogle af de mest fremtrædende digtere i 10'erne om lyrikkens rolle som kunstform i dag, samt hvilken plads denne har eller bør have i det nuværende samfund. Lyrikken skal dog også stå for sig selv. Derfor skal vi i løbet af aftenen høre digtere læse op fra deres respektive udgivelser.

Denne aften tager vi fat på en diskussion, som ikke har set dagens lys i 35 år. Vær med til denne historiske begivenhed, deltag i rummet med et glas vin og nyd at se, at en af de ældste kunstformer stadig lever i bedste velgående.

↑ Back to Top