NEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

26Nov
Upcoming
Monday, November 26 at 19.00 (7 PM)

MGK: Midtvejskoncert – Musik På Vej

“Upcoming” is Montmartre’s series of talent concerts where upcoming artists test the boundaries of jazz.

Fire fremadstormende musikere fra Sankt Annæ MGK præsenterer egne projekter med originale værker. De har arbejdet intenst med undersøgelser af komposition, udtryk og teknisk håndværk. Årsprojekterne er kulminationen på 4 års kunstnerisk og musikalsk nysgerrighed. Til denne midtvejskoncert kan man opleve uropførelser og en mængde forskellige genrer taget under kærlig behandling af de fire unge kapelmestre.

1 sæt: Theiss Nemborg Theiss Nemborg (Drums / DK) Daniel Mølgaard Christensen (Sax / DK) Malthe Kaptain (Trumpet / DK) Sofus Ingemann (Piano/Synth / DK) Óliver Bernburg (Bass/Synth / DK)

Projektet vil samle alle de inspirationskilder og genrer, som Theiss har beskæftiget sig med på Sankt Annæ. Dette inkluderer både meget beat-orienteret hiphop, moderne jazz, fri improvisation og pop. Lyden kommer til at tage udgangspunkt i form af den klassiske vintage synthesizer lyd, men med moderne twists kommer orkesterets lyd frem som noget helt nyt. Projektet kan derudover anses som en samling af alle de forskellige relationer og personligheder, som kapelmesteren har stødt på i hans tid på gymnasiet.

2 sæt: Oliver Skou-Due Oliver Skou-Due (Piano / DK) Isak Schiødt (Tenor Sax / DK) Malthe Kaptajn (Trumpet / DK) Lukas Loeb (Electrical Bass/Bass / DK) William Spanggaard Nielsen (Drums / DK

”One Bird, Four Cats” består af fem unge drenge i alderen 18 til 20 år. Her er rammen for musikken en stræben efter at eksperimentere med genrer gennem en blanding af det kompositoriske og det improvisatoriske. Alle kompositionerne er udarbejdet i kvintettens samspil, med udgangspunkt i de skitser, som Oliver Skou-Due har skrevet. Så er du hundesulten efter en koncert, som kan gå alle veje, er denne gruppe lige noget for dig.

3 sæt: Jeff Wagner Jeff Zake Wagner (Guitar / DK) Laurits Malmquist (Bass / DK) Theiss Nemborg (Drums / DK)

I et nyt trio-format og med hjælp fra to af hans kære venner forsøger Jeff at samle et minimalt, men komplekst udtryk, der gennem originale kompositioner og improvisation billedliggøre alle de inspirationskilder, der har været hidtil. Inspirationen er alt fra moderne jazz og modernistisk klassisk musik til højskolesangbogen og lyset i det danske efterår

4 sæt: Daniel Mølgaard Benjamin Rasmussen (Guitar / DK) Oliver Skou-Due (Piano/Vocal / DK) Oliver Bernburg (Bass / DK) Theiss Nemborg (Drums / DK) + Special Guests

Daniel Mølgaard er en saxofonist på 19 år, som primært kommer fra poppen og funkens verden. Han har et kompositorisk univers, der defineres af hans oplevelser gennem sin tid som ung musiker i København, både musisk men også personligt. Når man er en ung musiker er det vigtigt at få leget en masse, og det mærkes også i Mølgaards kompositioner. Hans musik går ind og leger med både rocken, jazzen, hiphoppen, soulen og poppens lyd. Man kan forvente en koncert, hvor man kommer på en rejse ind i Mølgaards hoved, hvor man finder mange indtryk og får smagt på en masse forskellige genrer.

↑ Back to Top