NEWSLETTER SIGN-UP
Follow this linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 


 


 

 

 

 

Other supporters >

30Oct
KrusedulleJazz
Sunday, October 30 at 14.00 (2 PM)

Violí Violã feat. Meire Santos at børnekulturhus ama'r

Alexander Kraglund ((Vocal/Violin/Bratsch/Chromatic Harmonica/Percussion / DK)Jeppe Holst (Guitar/Cavaquinho / DK)Meire Santos (Dance / BR)

Koncerten afholdes hos Børnekulturhus Ama’r. Læs mere her: https://bornekulturhusamar.kk.dk

Til denne koncert har duoen bestående af Alexander Kraglund og Jeppe Holst inviteret den afro-brasilianske danserinde Meire Santos med på holdet, hvor de sammen vil tage både børn og voksne med på et rytmisk og sanseligt eventyr til sambaens hjemby Rio de Janeiro.

Alexander Kraglund og Jeppe Holst deler en fælles passion for den brasilianske musik og har, siden de startede Violí Violã tilbage i 2014, samarbejdet med en lang række prominente brasilianske artister. I 2016 udgav Violí Violã det anmelderroste debutalbum ”É Luxo Só” i selskab med sangerinden Thaís Motta fra Rio de Janeiro og den nu afdøde perkussionist og trommeslager Afonso Corrêa. Siden har man kunnet nyde tonerne af Violí Violã på P2 og P8 Jazz.

Børn og voksne kan derfor se frem til at blive indviet i den brasilianske musiks livsglade og sprudlende energi, når den farverige trio slipper rytmerne fri på Børnekulturhus Ama’r.

Børn under 1 år har gratis entré. Koncerten varer 50-60 min. Medbring gerne selv drikkevarer og snacks.

↑ Back to Top