NEWSLETTER SIGN-UP
Follow this linkSOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 


 


 

 

 

 

Other supporters >

26Jun
KrusedulleJazz
Sunday, June 26 at 12.00 (12 PM)

Jazz i Vartov's Gård: Musikfestival for hele familien

1. set:

Jorden Rundt Malene Kjærgård (Vocal / DK)Peter Marott (Trumpet/Percussion / DK)Johannes Wamberg (Guitar / DK)Tobias Dall (Bass / DK)Tira Skamby (Percussion / DK)

2. set:

De Onde Peter Marott (Trumpet/Vocal / DK)Tobias Trier (Guitar / DK)Eva Skipper (Bass / DK)Carl Quist-Møller (Drums / DK)

3. set:

The Kutimangoes Michael Blicher (Sax/Flute / DK)Gustav Rasmussen (Trombone/Guitar / DK)Aske Drasbæk (Sax / DK)Johannes Buhl Andresen (Rhodes/Keys / DK)Casper Mikkelsen (Drums / DK)

For første gang nogensinde inviterer Jazzhus Montmartre og Vartov alle musikelskere til den hyggeligste 2-dages-familiejazzfestival i Vartov’s skønne gård i forbindelse med Copenhagen Jazzfestival.

På dag 2 kan du tage med imod fjerne himmelstrøg på en tur jorden rundt, eller komme fræk, uopdragen og slem, hvis du vil høre de ondeste toner. Slut aftenen af med den svedigste afrojazz-fest under åben himmel.

Fra dørene åbner og indtil dagens 3. koncert starter, kan du desuden møde billedkunstner Maria Lau Krogh, der har et lille værksted i gården, hvor hele familien kan lave det hippeste krea, mens musikken spiller.

Tag madpakken, ungerne og det gode humør under armen. Vi glæder os helt afsindigt til at se jer til den dejligste mini-festival, hvor vi sammen kan skabe sommermagi!

Program søndag 26.juni 2022

11:30 - Dørene åbner

12:00-13:00 - Jorden Rundt

13:00-13:45 - Pause 1

13:45-14:45 - De Onde

14:45-15:30 - Pause 2

16:00-17:15 - The Kutimangoes

11.30-15.30 - Krea-værksted med billedkunstner Maria Lau Krogh

Praktisk info

  • Der vil være mulighed for at købe snacks og drikkevarer i baren (Medbring venligst ikke egne drikkevarer).
  • Barnevogne kan parkeres på regnbuepladsen tæt ved Vartov. Husk derfor regnslag og lås.
  • Der er unummerede siddepladser, så kom forbi i god tid.
  • Børn under 1 år kommer gratis ind.

Jorden Rundt

Til koncerten ”Jorden Rundt” kommer børnene med på en interaktiv musikalsk rejse rundt i verden. Børnene vil møde historier, der giver dem en fornemmelse af, at alle børn på jorden i grunden har meget til fælles. Det er jazz i børnehøjde, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum.

De Onde

Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde! De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik, der kan få selv de artigste englebørn til at hoppe med på den onde bølge. De Onde leverer et energisk show, og giver den danske børnemusik-scene et friskt pust.

The Kutimangoes

Man skal lede længe for at finde et andet europæisk band, der har bidraget mere til afrobeatens fornyede popularitet de senere år end det københavnske seks-mands band. Efter bare et par takter af deres varme, blæser-bårne lyd er det umuligt for både de små og store publikummer at blive siddende i stolene. Deres opløftende koncerter efterlader altid publikum glade og råbende efter mere.

Krea-værksted med Maria Lau Krogh

Få jer de allerbedste Jazz hands i bebop, world og swing, når I sammen med billedkunstner Maria Lau Krogh kan folde jer ud i kunstværkstedet. En skøn lille kunstpause mellem de musikalske indtryk til at bygge dine egne udtryk.

↑ Back to Top