BOGHOLDER PÅ DELTID SØGES

Er du passioneret om jazz og har du lyst til at passe vores bogholderi, så søg deltidsstillingen på Montmartre på deltid (10 timer ugentligt).

Læs mere >NEWSLETTER SIGN-UP
Your email: 

 


SOCIAL MEDIA:

 Facebook

 Instagram

 TwitterDE STØTTER OS - TAK!

 

 

Nordeafonden

Augustinus Fonden

Oticon Fonden

AP Møller Fonden

 

 

Other supporters >

Bogholder på deltid søges til Montmartre

Har du erfaring med bogholderi og elsker jazz?

Og har du lyst til at blive en del af holdet bag Montmartre? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Opgven er alt fra betaling af regninger, bogholderi og økonomistyring til rapportering til bestyrelse, fonde og myndigheder. Samt at udarbejde årsregnskabet sammen med vores revisor. 

Som du sikkert ved arbejder de fleste på Montmartre uden løn eller for rent symbolske beløb (ellers fløj denne særlige kulturinstituion ikke). På denne vigtige økonomipost er vi dog indstillet på at betale et honorar svarende til ca. 10 timer ugentligt. Nogle uger kan tjansen klares kortere, andre længere. Arbejdstiden er til gengæld 100% fleksibel. Man kan virke hjemmefra eller på vores beskedne kontor oven på klubben i Store Regnegade 19a.

Det vigtige er, at man holder af jazz, har styr på penge og er indstillet på - sammen med resten af ildsjæleholdet -  at yde en indsats ud over det sædvanlige for at holde Montmartre i live mod alle odds. Man kommer til at arbejde særligt tæt sammen med vores daglige leder Jonas Christiansen, undertegnede, samt bestyrelsesformand Michael Christiansen (tidl. DR-formand mm).

Send ansøgning og CV senest 20. juni til stifter og direktør Rune Bech på rb@jazzhusmontmartre.dk


↑ Back to Top